Impremta + Consultoria

Ajudem a trobar respostes en allò que més ens agrada, comunicar a través del paper. Oferim la nostra experiència per donar la màxim qualitat, tractant cada impressió com a única.

Experiència

Ens dediquem a l’ofici de la impremta des de 1966, tres generacions aportant el millor de cada època. Hem viscut l’evolució constant de la professió i sempre ho hem fet mantenint la passió pel treball.

Qualitat

Tenir com a premisa la feina ben feta, ha fet que mantinguem aquell punt diferencial a l’hora de treballar.
Busquem que els projectes transmetin valors i conceptes que vagin més enllà del paper.

 

Serveis

La nostra voluntat és donar un servei d’inici a fi a la creació de projectes gràfics i/o impresos. Des d’una vessant del disseny fins l’execució i el transport dels impresos. La finalitat és donar les màximes solucions i facilitats als nostres clients.

Disseny

Col·laborem estretament amb estudis de disseny per donar respostes en creativitat i estratègia. Creiem que cal donar un servei global en imatge corporativa, disseny editorial, il·lustració i packaging, per aportar valor i sentit al projecte.

Pre-impressió

Perquè un projecte quedi ben imprès, és vital que es faci un bon control i una bona preparació del document abans d’imprimir. Un treball meticulós que farà que obtinguem un millor resultat.

Impressió

Per sobre de tot som una impremta, i ens agrada explicar que darrere cada tècnica d’impressió (offset, tipogràfica, digital, relleu amb sec entre d’altres) hi ha un concepte a comunicar.

Manipulats

En molts casos, per convertir la impressió en un objecte concret i útil, cal manipular-lo. Treballem amb qualsevol tipus manipulació sempre que obtinguem el resultat que se’ns ha encomanat: enquadernacions, plastificats, encunyats, relleus, plegats, adhesius, etc.