Catàlegs i revistes

Des d’Impremta Marot oferim serveis d’impressió i disseny en la creació de qualsevol element imprés, ja sigui des d’un document lliurat pel client o creat per nosaltres.

Imprimim catàlegs amb offset, però a la vegada podem convinar-ho amb impressió de tipos mòbils ( letterpress ) i digital. També se li pot aplicar detalls en relleu en sec, encuyats, plastificats, stampings …

Tipus d’enquadernació:

L’enquadernació en grapa que s’utilitza per  revistes, catàlegs, programes d’activitats, manuals d’instruccions, etc. és el més ecònomic i ràpid

L’enquadernació en grapa omega, al ser una grapa d’arxiu bàsicament s’utilitza per: díptics, catàlegs i d’altres documents que posteriorment han d’anar en un arxivador metal·lic de 2 ó 4 forats.

L’enquadernació Rústega fresada s’ulizitza per revistes, catàlegs i  llibres de butxaca. S’anomena fresada, per que el llom es rasca fent petites clivelles on si diposita la cola.

 

 

L’enquadernació Rústega fresada amb Cola PUR  és el mateix que rústega fresada però en aquest cas la cola que s’utilitza s’anomena PUR (Poly Uretà Reactiu), molt més resistent. Pot substituir a la rústega cosida i és més econòmica.

L’enquadernació Rústega cosida s’utilitza per llibres, catàlegs. Consisteix que els fulls els dobleguen per la meitat fent llibrets i aquests van cosits amb fil vegetal. Donant-li molta resistència i durabilitatat.

L’enquadernació en Espiral o Wire-o, s’utilitza bàsicament per llibretes, calendaris de paret i sobretaula.

Si necessiteu qualsevol d’aquests serveis, posseu-vos en contacte amb nosaltres i l’assessorarem i/o li farem arribar un pressupost.

 

Escriu-nos o truca’ns i t’ajudarem a desenvolupar el teu projecte. Contacta’ns i t’enviarem el pressupost d’impressió o d’altres serveis que necessitis.